Knjiga

KRATKO POJASNILO VSEBINE KNJIGE

» Stopiti v lastne hlače« avtor Ivan Navoj

Pred nami je edinstven dokaz, da obstoja pot hujšanja, kjer ni diet, preparatov in podobnih popularnih marketinških produktov, ki naj bi trajno spremenil naš življenjski slog.

Trajna preobrazba življenjskih navad je izvedljiva le na temelju miselnega preskoka, kar potrjuje pričujoča avtobiografska pripoved. Uvid znanosti ali posameznika v debelost ni garancija uspešnega hujšanja. Je modna muha, saj ne kreiramo zavedanja (= razmišljanja, odločanja in vodenja) samega sebe. Dokler se gibljemo v »onostranstvo« pasivno propadamo. Le aktivni slog pokaže kar ciljamo.

Pričujoča zgodba opisuje lateralni (srčni) boj s kilogrami. Izkustveno tudi dokazuje zmote in stranpoti rezoniranja (iskanja smisla). S srčno voljo duša premaga ego. Porušeno energijo vzpostavi v simetrično dogodivščino/potovanje.

Potrošniška naravnanost kapitalizma je magnet za stranpoti. Vero vase si človek ponovno preizkusi ko je na robu boja med življenjem in smrtnim izidom. V vsaki situaciji je rešitev. Ena in edina, prava pot.

Najteže je začet spreminjat navade in narediti prvi korak.

Ravno ta knjiga vas lahko spodbudi da bo vaša odločitev za prvi korak samo vaša.

V dveh letih sem zmanjšal telesno težo za 141 kilogramov na zdrav način in nikoli  nisem začutil lakote pove avtor knjige.