Klik – vse je v glavi

Delavnica - klik - vse je v glavi

Možgani so orehovemu jedrcu podobna siva masa, ki pri odraslem človeku tehtajo približno 1,4 kg. Da imajo poseben pomen za naše življenje, nam daje slutiti že dejstvo, da so možgani zelo varno spravljeni v lobanjski kotlini: zaščiteni s tremi možganskimi ovojnicami varno plavajo v tekočini znotraj možganske kotline. Možganske ovojnice so namenjene tako zaščiti kot tudi preskrbovanju možganov s krvjo.

Podzavest je nekakšen potrjevalec tistega, v kar verjamemo oz. tistega, kar ji zavest ponudi kot resnico. Podzavest se nikoli ne upira tistemu, kar ji naroči zavest, saj vsako misel spremljajo reakcije v podzavesti. Kako razmišljamo, kaj govorimo in kako delujemo, se lahko zaradi delovanja podzavesti nekoč izrazi kot dogodek, izkušnja, lastnost

Navade so lastnosti človeškega obnašanja, ki jih človek lahko nadzoruje.

Kako spremenit naše navade, ki bi jih mogli spremenit? Kaka je pot do spreminjanja teh navad? Odgovore imamo za to! Imamo željo, način, cilj? Klik v glavi je trenutek, je start na začrtano pot. Klik v glavi je pomembna odločitev za vsakega! Odgovore na vprašanja, Zakaj, Kdaj in Kako dobite pri nam!

Klik vam bo spremenil kvaliteto življenja.